17 Ağustos 2022 Çarşamba

Moda Endüstrisi sadece bir moda değil

 Güzellik sadece derinde olabilir, ancak terzilik ifadesinin etkisi yüzeyin ötesine geçer. Modaya burnunu sokmak ve onu önemsiz ve yüzeysel bir şey olarak görmemek kolaydır. Ancak gerçekte moda endüstrisi topluma katkıda bulunur ve gezegende iz bırakır.


Moda Endüstrisi Topluma Katkı Sağlar: Kişisel, Eğlenceli, Politik ve Düşüncelidir


Bu indirgeyici bir tepkidir ve gerçeklikten çok cehalete dayalıdır. Tıpkı bazı insanların sporları dünya üzerinde anlamlı bir etkisi olmayan aptalca “oyunlar” olarak görmeleri gibi, moda da aynı tavrın kurbanı oluyor. 

Ancak, sporda olduğu gibi, modada da eğlenceden ve uçarılıktan çok daha fazlası var. Moda kişiseldir. İkinci dalga feministlerin ikna edici bir şekilde iddia ettikleri gibi kişisel olan politiktir.


Moda, yetişkinler için gösterişli giyinmekten daha fazlasıdır. Kim olduğumuzun ve neye inandığımızın bir yansımasıdır. Moda endüstrisi kendimizi, yaratıcılığımızı ve inançlarımızı dünyaya ifade etmemize izin vererek topluma katkıda bulunur. Sizce bu çok büyük bir iddia mı? O zaman modayı bilmiyorsun. Moda endüstrisinin topluma ve genel olarak değişime nasıl katkıda bulunduğunu öğrenmek için okumaya devam edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Koleksiyon 2022 Ağustos Kator

  Bu koleksiyon beyaz, lacivert, siyah, gri ve krem renklerinden oluşan toplam 64 görünüme sahipti. 380 uzman, 340 metrekare kumaşı işlemek ...