16 Ağustos 2022 Salı

ağustos moda haberleri

 


1/6 Valentino 

Zendaya yine Valentino olarak:


Moda evi ile yakın bağları olan ve İlkbahar/Yaz 2022 kampanyasının yüzü olan Zendaya, Valentino için bir kez daha kamera karşısına geçti. Lewis Hamilton, sezonun büyüyen rengi pembenin hakim olduğu Sonbahar/Kış 2022-23 erkek giyim koleksiyonu için Zendaya'ya katılıyor.


2/6 Gigi Hadid 

Gigi Hadid kendi markasını çıkarıyor:


Zaman içinde çeşitli markalarla koleksiyonlar oluşturmuş olsa da Gigi Hadid artık bir adım daha ileri gitmeye kararlı. Çünkü bu model, Guest in Residence adını verdiği kendi markasını oluşturma sürecindedir. Triko ve trikoların yer aldığı Guest in Residence'ın piyasaya ne zaman çıkacağı henüz bilinmiyor.


3/6 Kylie jenner 

Kylie Jenner'ın günün trendi:


Bu günlerde her yerde pembe görebilirsiniz, ki bu çok doğal. Sebebi ise tabii ki mangal trendi. Aslında ünlü isimler de tercihlerini bu yönde yapmaya özen gösteriyor. Tıpkı Kylie Jenner gibi. Yıldızın Comme Des Garçons imzalı pembe Realite bluzu, elbisesindeki eldiven detayıyla farklı bir yanını gözler önüne seriyor.


4/6 Sienna Miller 

Minimal görünümüyle Sienna Miller:


Birçok kez söylediğimiz gibi, zahmetsiz görünüm söz konusu olduğunda Sienna Miller en büyük ilham kaynaklarımızdan biri. The Sandman'in Londra galasında tercih ettiği bebek mavisi otoportresi bunu kanıtlıyor.


5/6 Givenchy 

Givenchy'den güzel işbirliği:


Muhtemelen Disney filmlerinin hayranı olmayan çok az insan vardır. Bu büyük gücü gören Givenchy, Disney animasyon stüdyosu ile birlikte bir kapsül koleksiyon oluşturuyor. Koleksiyondaki parçalar, 1961 yapımı 101 Benekli Köpek filmindeki popüler karakterleri içeriyor. Yaratıcı yönetmen Matthew M. Williams, Disney ve Givenchy sihir ve fanteziyi kendi yöntemleriyle birleştirdiğini söylüyor.


6/6 Jane Fonda 

H&M mobiliteye davet:


Hareket ve egzersiz beden sağlığı kadar ruh sağlığı için de çok önemlidir. H&M ise bu hareketi yeni markası H&M Move ile kutluyor ve tüm dünyayı harekete davet ediyor. Jane Fonda ve ünlü koreograf JaQuel Knight Movers liderliğinde küresel bir eğitim kampanyasıyla başlatılan marka, yenilikçi tasarımları yüksek teknoloji ile birleştiriyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Koleksiyon 2022 Ağustos Kator

  Bu koleksiyon beyaz, lacivert, siyah, gri ve krem renklerinden oluşan toplam 64 görünüme sahipti. 380 uzman, 340 metrekare kumaşı işlemek ...