27 Temmuz 2022 Çarşamba

Daha uzun görünmek için ipuçları

. Daha uzun görünmek isteyenlerden misiniz? Bu yüzden istediğinizi elde etmek için bu birkaç şeye dikkat edin.

1_ Tek renk giyin: Tek renk giymek vücut hatlarınızı düz bir çizgide gösterir, bu da sizi ince ve uzun göstermede harika bir etkiye sahiptir. Bu yüzden aynı renkte giysiler kullanmaya çalışın.

2_Kendi beden ölçünüze göre giyin: Kendi beden ölçünüze uygun kıyafetler giymek sizi daha uzun göstermede önemli bir etkiye sahip olabilir. Bol giysiler sizi daha kilolu ve kısa gösterir.

3_ Doğru aksesuarları kullanın: Doğru bir aksesuar kullanmak, başkalarının dikkatini üst bedeninize çekebilir ve görsel hatalar oluşturarak izleyicide uzun boylu bir insan olduğunuz zihniyetini oluşturur. Bu aksesuarlar şapka, güneş gözlüğü, kravat iğnesi içerebilir. Aksesuar seçerken klasik renk ve modelleri kullanmaya çalışın.

4_Dikey çizgili giysiler giyin: özellikle siyah ve beyaz renkleri daha çok kullanın. Dikey çizgili tasarımlar giymek görsel olarak daha uzun görünmenizi sağlar. Siyah ve beyaz renkler size şık ve klasik bir tarz vermenin yanı sıra daha uzun ve ince bir görünüm de verir.

5_ Kemerlerden ve uzun saçlardan kaçının: Kemer, üst gövdeyi alt gövdeden görsel olarak ayıran ve sizi daha kısa gösteren yatay bir çizgi oluşturur. Uzun saç da boynunuzu gizleyerek kısa görünmenizi sağlar.

6_Çoraplarınızın rengini pantolonunuzla eşleştirin: Aynı renk çorap ve pantolon, daha uzun bacaklarınız olduğu izlenimini yaratır, bundan sonra çorap seçiminde daha dikkatli olun.

7_ V yakalı giysiler kullanın: Bunu yaparak, vücudunuzu daha uzun hale getirirsiniz, bu da sizi daha uzun gösterir. Bu çözüm hem erkekler hem de kadınlar için geçerlidir.


8_ Şapka kullanın: Kuşkusuz şapka size daha çekici bir görünüm verir. Ve daha uzun görünmenizi sağlar. Sadece durumunuz için doğru şapkayı kullanın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Koleksiyon 2022 Ağustos Kator

  Bu koleksiyon beyaz, lacivert, siyah, gri ve krem renklerinden oluşan toplam 64 görünüme sahipti. 380 uzman, 340 metrekare kumaşı işlemek ...