24 Temmuz 2022 Pazar

Koreli kadınların sağlıklı ve güzel bir cilde sahip olmasının 5 sırrı

 1_10 saniye kuralı:Bu kurala göre duştan çıkar çıkmaz cildinize kuruduktan 10 saniye sonra doğal bir nemlendirici sürün, çünkü cildinizin gözenekleri duştan sonra açılır ve bu nedenle nemlendiricinizi ne kadar erken uygularsanız, daha iyi cildiniz tarafından emilir.

2_Sıcak havlu masajı: Sıcak havlu masajı vücuttaki kan dolaşımını iyileştirmeye ve kapalı gözenekleri açarak cildin nefes almasına yardımcı olabilir. Bunu kolayca yapmak için temiz bir havluyu sıcak suya batırın ve yüzünüzü tamamen kapatacak şekilde yüzünüze yerleştirin.Cildinize 15 dakika nazikçe masaj yapın ve doğal bir nemlendirici ile sonlandırın.

3_Deniz yosunu maskesi: Deniz yosunu güçlü antibakteriyel özelliklere sahip çok miktarda vitamin ve mineral içerir.Yüz maskesi olarak kullanmak için birkaç yaprak yosunu sıcak suya koyun ve ardından çıkarın ve yüzünüze koyun.Bu maskenin cildinizde 15 dakika kalmasına izin verin. cildinizin gençleşmesine ve sağlıklı kalmasına büyük ölçüde yardımcı olacaktır.

4: Deniz tuzu Deniz tuzu, siyah noktaların ve çeşitli bölgelerin dezenfekte edilmesinde ve giderilmesinde çok yardımcı olabilir.Cildi Koreli kadınların yaptığı gibi deniz tuzu ile temizlemek için bir bardak sıcak suya bir yemek kaşığı deniz tuzu ekleyin ve karıştırın.Bu karışımla yüzünüzü ovun. ve son olarak yüzünüzü silin.Bu cildinizi gençleştirecektir.

5: Limon Limon, ciltteki ölü hücreleri yok eden çok miktarda sitrik asit içerir.Bir kase suya biraz limonu karıştırın ve ardından bir pamuk yardımıyla yüzünüze uygulayın, bu cildi tazeler ve gençleştirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Koleksiyon 2022 Ağustos Kator

  Bu koleksiyon beyaz, lacivert, siyah, gri ve krem renklerinden oluşan toplam 64 görünüme sahipti. 380 uzman, 340 metrekare kumaşı işlemek ...